Vásárolj kényelmesen, és élvezd Te is az online bankkártyás vásárlás előnyeit!

Online bankkártyás vásárlás esetén időt és energiát spórolhatsz

  • Fizetéskor automatikusan átirányítanak a bank fizetőoldalára, ahol egyszerűen csak meg kell adnod bankkártyaadataidat.
  • Ha a webáruház oldalán bankkártyával fizetsz, nem kell készpénzről gondoskodnod, amikor a futárt várod.
  • A költéseidet könnyedén követheted a bankszámlakivonatodon.

Kártyáddal biztonságosan vásárolhatsz a neten is

  • Az online bankkártyás fizetés jól követhető és megbízható fizetési mód – akárcsak a bolti bankkártyás vásárlás.
  • Kártyaadataid biztonságban lesznek, ha fizetéskor közvetlenül a bank által üzemeltetett - a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő - oldalon adod meg azokat. 

Online bankkártyás fizetés esetén később veszik le számládról a pénzt

Amikor a bankkártyáddal fizetsz, a bankod nem utalja át azonnal a pénzt, hanem zárolják a számládon (banktól függően általában pár napos vagy akár hetes időtartamra). Ha úgy érzed, visszaélés történt (többet vontak le, vagy egyéb, más panaszod van pl. a kiszállítással kapcsolatban) lépj kapcsolatba a bankoddal, és a visszaélés megfelelő igazolása esetén a bank letilthatja, hogy a kereskedő leemelje a pénzt.

/

Ha a MasterCardot választod, virtuális/net/web kártyával is fizethetsz

Sok banknál ki lehet már váltani olyan virtuális MasterCard bankkártyát, amelyhez egy elkülönített számla tartozik, és fizetés előtt oda utalhatsz át annyi pénzt, amennyi a tranzakcióhoz szükséges. Ha nem forintban fizetsz, légy figyelmes az átváltásnál: a vásárlásnál irányadó árfolyam bankonként, illetve számlacsomagonként változhat, amelyről minden esetben előzetesen tájékozódj!

MasterCard SecureCode - Még nagyobb biztonság, Neked

A MasterCard SecureCode néven bevezetett egy új szolgáltatást, amely egy további biztonsági szinttel egészíti ki a fizetési tranzakciót. A szolgáltatás lényege, hogy a kibocsátó bank kifejezetten az online vásárláshoz használatos, titkos kódot rendel a bankkártyához, amelyet a rendszer - amennyiben mind a kibocsátó, mind az elfogadó bank SecureCode-képes - minden online tranzakciónál elkér Tőled. Ahol a MasterCard SecureCode logót látod, ott ugyanúgy az internetes fizetésre alkalmas Maestro kártyákat is használhatod!

További információk: mastercard.hu/netesvasarlas